Book of Ra Deluxe

book-of-ra-deluxeAls je van avonturen houdt, dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij deze video slot. Een echte avonturier zal namelijk volop kunnen genieten van deze ervaring en dan kom je bij de spellen van Novomatic al snel terecht bij het spel Book of Ra Deluxe. Je kruipt meteen in de huid van een ontdekkingsreiziger, waarbij je op zoek gaat naar een magisch boek, maar waar kun je het boek vinden? Het is geen eenvoudige klus en als je het spel gaat spelen, dan kom je verschillende tempels tegen en daar ga je zoeken. Ook zijn er symbolen die je kunnen helpen tijdens Book of Ra Deluxe, het zijn allerlei verschillende Egyptische tekens en er is nog veel meer. De geluidseffecten kun je bijvoorbeeld zelf regelen bij de spellen. Je kunt de sfeer echt helemaal tot je door laten dringen als je alle geluiden aanzet, maar het kan ook zijn dat je na een tijdje in alle rust wil spelen. Je hebt zelf de keuze of je het geluid aan of uit laat staan bij deze slot. Rechts bovenin het spel zie je icoontjes staan om alles te regelen.

Werking
Deze slot kent, zoals de meeste slots, een aantal winlijnen en daarover worden de prijzen verdeeld. Bij Book of Ra Deluxe is het belangrijk om hier meer over te weten te komen. Er zijn namelijk vijf rollen verdeeld over het online spel. Er zijn ook mooie bonussen waar je mee te maken kunt krijgen bij de aanbieder Novomatic. Je kunt een wild symbool, ook wel joker genoemd, tegenkomen bij Book of Ra Deluxe. Deze speelt een belangrijke rol, want het is een vervangend symbool. Er zijn dus extra opties om mooie prijzen te winnen op de rollen. Je kunt ook doorspelen als je een prijs hebt gewonnen bij de video slot Book of Ra Deluxe. Deze optie kom je bij meerdere Novo spellen tegen. Vervolgens kun je als je die optie krijgt rechts onderin op de gamble knop drukken. Als je dat hebt gedaan, dan krijg je een apart scherm en dan kun je met een klein bonusspel proberen om je prijzen te verdubbelen. Het is een leuk extraatje, dat je ook bij deze video slot wordt aangeboden en waardoor je veel mooie extra bedragen kunt winnen.

Inzet en uitbetalingstabel
Het inzetten bij de video slot Book of Ra Deluxe gaat eigenlijk bijna vanzelf. Het gaat zoals bij de andere slots en de minimale inzet hierbij is 40 punten. Als je met een hogere inzet wil beginnen, dan zal de kans om een mooie hoge prijs te winnen ook groter zijn. Des te meer geld je in gaat zetten, des te meer je dus ook kunt winnen. Je kunt in korte tijd veel geld verdienen bij het spel Book of Ra Deluxe. Let op, want dan moeten er wel de juiste symbolen op de rollen vallen. Je kunt daarvoor eens naar de uitbetalingstabel kijken en dan zie je welke symbolen er op de rollen moeten vallen. Daarnaast vertelt de uitbetalingstabel je ook hoe de bonussen van Book of Ra Deluxe werken. Dit kan namelijk iedere ronde weer anders zijn, want het hangt af welke symbolen je op de rollen hebt staan. Je zou zomaar een onverwachte prijs kunnen winnen. Je kunt net als bij de slot Cops ‘n Robbers zien wat de symbolen in het spel kunnen doen. Alleen maar goed om je daar op voor te bereiden, zodat je weet waar je voor moet gaat tijdens het spelen in het online casino.

Mobiel Book of Ra Deluxe
Mobiel gokken is een optie die steeds vaker wordt gekozen, dit kan ook met het spel Book of Ra Deluxe. Je komt hierbij weer verschillende opties tegen op de rollen. Maar het werkt eigenlijk hetzelfde als op de desktop. Daarnaast kun je hier ook dezelfde prijzen winnen en ook veel tafelspellen worden sinds enige tijd mobiel aangeboden. Je kunt nu ook Book of Ra Deluxe  mobiel spelen en zelf ontdekken of je dat ook een leuke manier van spelen vindt. Ontdek welke mooie prijzen je nu in de wacht kunt slepen, want je gaat daar echt je voordeel mee doen. Druk daarom nu ook snel op het spel en kom er snel achter welke winkansen jij vandaag hebt als het gaat over dit spel. Plaats jouw inzet en je gaat snel ontdekken hoeveel geld jij er van kunt maken. Met de juiste symbolen, de goede inzet en een beetje geluk, kan de prijs bij Book of Ra Deluxe hoog oplopen.